Verre Reizen

Een verre reis boek je bij de Ellen Verwegen ReisCreaties. Je kunt het zo gek niet bedenken: een groepsrondreis, een strandvakantie, een individuele reis per huurauto of begeleid met een privéchauffeur en/of privégids, een combinatie van beiden, verlengen van je reis of stel je liever geheel een eigen reis samen: alles is mogelijk!

Ik help je graag met het uitzoeken van een mooie, verre vakantie! Een verre reis maak je niet elke dag en dus wil je zeker zijn over je reisplannen. Veel van deze landen bezoek je maar één of misschien twee keer in je leven. Met mijn kennis en ervaring vertrek je gegarandeerd op de beste en mooiste reis van je leven.

Rondreizen met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma’s, goede hotels die dichtbij de bezienswaardigheden liggen en op leuke momenten een lunch of diner. Reizen waarin je dagelijks op pad bent, voor de echte doener, en vakanties waarin een goede balans tussen welverdiende rust en beleven is gevonden. Reizen waarbij je absolute hoogtepunten van een land bezoekt en reizen waarbij je juist van de gebaande paden afwijkt en weer nieuwe hoogtepunten ontdekt. Korte reizen voor tussendoor en lange reizen voor echte ontdekkingsreizigers. Precies zoals jij het wilt.

Aanpassingen, vooraf en/of achteraf verlengen of je gehele reis op maat samenstellen, ook dat is voor mij geen enkel probleem.

Ontsnap aan het massatoerisme en geniet van een onvergetelijke vakantie!