Noord-Amerika

Groot en imposant zijn superlatieven die je veel hoort wanneer mensen over Noord-Amerika praten. De weidse, ruige landschappen van Canada en de imposante canyons in de Verenigde Staten worden afgewisseld met groots opgezette, aangename steden.

De “nieuwe wereld” is een ontdekkingsbestemming bij uitstek. Eeuwen geleden trokken de eerste pioniers vol verwachting naar Canada en de Verenigde Staten. Ze troffen er een uitgestrekt continent met berglandschappen, meren, bossen en eindeloze prairies aan. Het begrip vrijheid kreeg er een nieuwe dimensie. Nog steeds bieden deze landen de vrijgevochten reiziger een breed scala aan mogelijkheden. Reiscomfort en genieten gaan hand in hand met nieuwe belevenissen en avonturen in de imposante natuur en wereldse steden.

Een rondreis door Noord-Amerika biedt een rijke variatie aan accommodaties en belevenissen. De nadruk ligt op het ervaren en genieten van de grootse natuur. Ruimte lijkt bijna overal een terugkerend thema te zijn tijdens je reis. Noord-Amerika biedt een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Rustieke houten chalets, spectaculair gelegen natuurresorts, berenlodges aan een verlaten baai en grote ranches maken de natuurbeleving compleet. De steden staan vol met comfortabele boetiekhotels. Hun unieke inrichting of karakteristieke design geven je reis net dat beetje extra. Een Noord-Amerika rondreis staat garant voor een groots effect.

De ontzagwekkende natuur van Noord-Amerika laat zich tijdens een rondreis op diverse manieren verkennen. Dit kan bijvoorbeeld uitstekend te voet. Van de bergen in de Rockies tot de herfstbossen van New England: er is voor elke wandelaar een geschikte route te vinden. Wildlife viewing biedt schitterende ‘ontmoetingen’ met beren en walvissen. En wie weet word je zelf gade geslagen door een grazende eland op de oever, terwijl je een kanotocht maakt. Ook wining & dining en welness zijn een mooie aanvulling op je reis door Noord-Amerika. Daarnaast komt Noord-Amerika ook in de winter goed tot zijn recht.
Ellen Verwegen ReisCreaties boekt luxe vakanties, strandvakanties, reizen, camperreizen en rondreizen naar:

  • Amerika
  • Alaska
  • Canada

Graag bied ik een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan al je verwachtingen. Je kunt je reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het jullie uitkomt. Je kiest waar je heen wilt, welk niveau van accommodatie je wenst en naar wat voor type vervoer jullie voorkeur uitgaat.