Europa

Wil je op vakantie binnen Europa? Dat is een goede keuze. Met veel verschillende landen, steden en klimaten biedt Europa genoeg mogelijkheden om de vakantie te vinden die bij jou past.

Europa is erg geschikt voor stedentrips, strandvakanties en wintersport. Ook korte breaks naar een vakantiehuis of vakantiepark zijn zeer populair. Wil je Europa beter leren kennen? Denk dan eens aan een rondreis door verschillende landen of streken.
Europa erg geliefd bij reizigers van binnen en buiten Europa. Het heeft een enorm rijke cultuur en geen enkel ander continent heeft een grotere stempel gedrukt op de wereldgeschiedenis. De koloniale driften van Europa hebben overal ter wereld hun sporen achtergelaten.
Wist je dat Europa het op een na kleinste werelddeel is? En dat het qua bevolking het op twee na grootste continent is?

Noord-Europa is noordelijke deel van het Europese continent met landen zoals IJsland, Noorwegen en Zweden. Hou je van ongerepte natuur met prachtige meren, rivieren, uitgestrekte bossen, fjorden en heuvels, dan is Noord-Europa de perfecte bestemming voor jou!

West-Europa onderscheidt zich door de geografie en door de verschillen in geschiedenis en cultuur. Landen als Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Luxemburg staan garant voor een prachtige vakantie vol met cultuur of zon, zee en strand. Of bezoek steden als Londen of Parijs voor een heerlijk weekendje weg.

Midden-Europa kenmerkt zich door haar schitterende vergezichten, overweldigende natuur, glasheldere riviertjes en hoge watervallen. Bezoek sfeervolle steden zoals Praag en Budapest. Of geniet aan het water in de Bohemen of aan het Balatonmeer. Landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije staan garant voor een afwisselende vakantie!

Zuid-Europa wordt gedomineerd door de Middellandse Zee. Met vakantiebestemmingen als Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Montenegro, Kroatië en Turkije is Zuid-Europa misschien wel de meest populaire vakantieregio van Europa.

Ellen Verwegen ReisCreaties boekt luxe vakanties, strandvakanties, reizen, cruises, autoreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, vliegtickets en rondreizen naar alle bestemmingen in Europa.

Graag bied ik een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan al je verwachtingen. Je kunt je reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het jullie uitkomt. Je kiest waar je heen wilt, welk niveau van accommodatie je wenst en naar wat voor type vervoer jullie voorkeur uitgaat.