Autovakanties

Zelf bepalen waar je gaat en staat, dat is het grote voordeel van een autovakantie. Zeker wanneer je met je eigen, vertrouwde auto op pad gaat, rijd je zo de wijde wereld in. Voor een autovakantie in Europa ben je bij Ellen Verwegen ReisCreaties aan het juiste adres, of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie in een hotel of op een vakantiepark.

Autovakanties naar onder andere Italiƫ, Spanje, Ierland, Groot-Brittanniƫ, Scandinaviƫ, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland geven je volledige vrijheid op weg naar jullie vakantieadres. Ook in de winter bied ik autovakanties naar alle wintersportplaatsen in Europa aan. Tijdens een autorondreis is jullie auto onmisbaar, maar ook in het bungalowpark of bij jullie vakantiewoning is een auto ideaal: de ene dag maak je een uitstapje, de andere dag rijd je naar het zwembad, strand of waterpretpark. Een autovakantie is snel en voordelig bij mij geboekt en uiteraard volledig verzorgd.

Een goede voorbereiding is belangrijk. Zorg dat je auto in orde is en dan kan de voorpret beginnen met inpakken. En daarna, achterklep dicht en gaan! Indien je richting het zuiden gaat, maak je heenreis dan zo comfortabel mogelijk: begin uitgerust aan de reis, stop regelmatig, neem voldoende eten en drinken mee, zorg voor spelletjes voor de kleintjes op de achterbank en overnacht onderweg om het laatste deel van de autorit ook goed te laten verlopen en uitgerust op het bungalowpark, bij je hotel of je vakantiewoning te arriveren.

De productspecialisten van ReisCreaties trekken ieder jaar Europa in om de mooiste autorondreizen samen te stellen en de beste accommodaties te zoeken. Mijn aanbod autovakanties is zeer gevarieerd en bestaat uit korte vakanties van enkele dagen tot reizen van een paar weken, van eenvoudige tot luxe hotels, campings, attractieparken, vakantiewoningen en de allermooiste routes.

Het voordeel van een autovakantie is dat je iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar jij wilt. Je kunt zelf bepalen hoe lang je over de heen-, en terugreis wilt doen. Wil je rechtstreeks via de snelwegen of kies je juist voor de langzamere, toeristische route, waarbij je langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen kunt bewonderen.

Eenmaal op de plaats van bestemming heb je de auto bij de hand. Ideaal voor wat boodschappen, een ander strand of zwembad, een uitstapje naar een pretpark of een bezoek aan mooie stad. Een autovakantie brengt je overal in Europa, perfect geregeld door Ellen Verwegen ReisCreaties.

Zoek niet langer en laat mij je inspireren: ik heb de autovakantie die helemaal aan jouw wensen voldoet.