Antartica

Een reis naar het bijzondere, onbewoonde continent Antarctica (de Zuidpool) is een onvergetelijke ervaring en spreekt terecht tot de verbeelding. Proef het avontuur tijdens het varen naar het uiterste zuiden en beleef het unieke wildleven al wandelend tussen duizenden pinguïns en zeeleeuwen.

Een reis naar Antarctica is niet voor iedereen weggelegd. Dus als je dan gaat, moet het perfect geregeld zijn. Ellen Verwegen ReisCreaties regelt jouw reis tot in de kleinste details. Zo reis je altijd op een goed uitgerust expeditie schip onder begeleiding van deskundige gidsen. Er zijn veel eilandjes, baaien en zeestraten op en rond het Antarctisch schiereiland. Een tocht naar dit onbewoonde, witte continent zal steeds weer anders zijn en hangt sterk af van getij-, weer,- en seizoensomstandigheden. Maritiem wildleven en kolonies zitten niet altijd op dezelfde plek en het is dus moeilijk een duidelijk programma te geven. De expeditiecruises zullen altijd proberen je het beste van dit continent te laten zien.

Ellen Verwegen ReisCreaties boekt reizen, expeditie-cruises en rondreizen naar:

  • Zuidelijke Shetland eilanden
  • Paradise Bay
  • Lemaire & Livingstone eiland

Graag bied ik een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan al je verwachtingen. Je kunt je reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het jullie uitkomt. Je kiest waar je heen wilt, welk niveau van accommodatie je wenst en naar wat voor type vervoer jullie voorkeur uitgaat.